Nieuws – Akersloot

Nieuws

6 dingen waar je volgens je tandarts direct mee moet stoppen

Niet te veel cola, twee keer per dag poetsen en natuurlijk lekker flossen, je kunt wel een beetje raden wat je tandarts fijn vindt, maar er zijn meer dingen waar je op moet letten vindt de monddokter. We noemen er zes.


Lees het hele artikel op: Welingelichtekringen.nl
Publicatiedatum: 11-10-2018


Sporters opgelet: vergeet je tanden niet

Wie denkt dat alle topsporters in topconditie zijn, heeft het mis. Meer dan de helft kampt met serieuze mondproblemen, waardoor ze misschien net wat minder goed presteren. Hoe zit dat met de gewone huis-tuin-en-keukensporters? Kunnen zij ook meer uit zichzelf halen als ze beter voor hun gebit en tandvlees zorgen?


Lees het hele artikel op: Gezondnu.nl
Publicatiedatum: 27-09-2018


Kun je gaatjes krijgen door andermans tandenborstel?

Je deelt lief en leed met je partner, wisselt bacteriën uit tijdens het zoenen en hebt ook weleens je tanden gepoetst met zijn tandenborstel. Klinkt onschuldig, maar is dat wel zo? Kun je gaatjes krijgen door te poetsen met andermans tandenborstel?


Lees het hele artikel op: Gezondnu.nl
Publicatiedatum: 19-09-2018


Vergevorderde tandvleesontsteking. Wat is Parodontitis?

Parodontitis is een tandvleesontsteking die verder gaat dan het tandvlees. Tandplak op de tanden en kiezen veroorzaakt een ontsteking in de rand van het tandvlees. Zo’n tandvleesontsteking heet gingivitis. Deze ontsteking kan zich uitbreiden van de tandvleesrand naar het daaronder gelegen kaakbot. Dit kan uiteindelijk leiden tot parodontitis.


Lees het hele artikel op: Gezondheidenco.nl
Publicatiedatum: 14-09-2018


Stop op verkoop energiedrankjes aan kinderen

De Britse overheid heeft publiekelijk om advies gevraagd rondom de plannen om de verkoop van energiedrankjes aan kinderen te verbieden. Hierbij wordt met name de vraag gesteld of het verbod moet worden ingesteld voor kinderen onder de 16 of 18 jaar oud.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 12-09-2018


Maak een vuist!

Door alle veranderingen van de overheid krijgen de verzekeraars steeds meer macht over hoe wij u mogen behandelen. Om hier een vuist tegen te kunnen maken hebben wij uw hulp hard nodig. Er bestaat sinds kort een Consumenten Platform Mondzorg die ons hierbij helpt. Wij vragen u of u even naar ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


Ons laboratorium

Nieuwe site van ons tandtechnisch laboratorium Geuzebroek vandaag online www.geuzebroek.nl


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


Nieuw een app voor uw smartphone

Vergeet nooit meer uw afspraak! krijg interessante meldingen van onze praktijk. Makkelijk voor het contact met de praktijk. Een echte “must have”voor de patiënt van nu. Download nu de PraktijkApp via de site en voeg tandartspraktijk Hans van der Wielen toe.


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


NIEUW!! Afspraak herinnering

Sinds kort krijgt u 1 dag van te voren via uw mailadres een herinnering over uw afspraak. Laat ons weten of u dit op prijs stelt


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


NU ONLINE AFSPRAKEN MAKEN

Het is mogelijk om bij TANDARTSPRAKTIJK VAN DER WIELEN online uw afspraak te maken voor een halfjaarlijksonderzoek. Geleidelijk zullen de mogelijkheden uitgebreid worden. Vraag de assistentes naar de voorwaarden.


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


Nog betere service

Om onze patienten nog beter van dienst te zijn is het nodig dat we over een email-adres en een 06-nummer van onze patienten beschikken. Dus mail uw aanvullingen en/of geef het door als U bij ons bent TANDARTSPRAKTIJK VAN DER WIELEN


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018


Website over wisselgebit

www.wisselwereld.nl


Lees meer »
Publicatiedatum: 08-08-2018