Ons team – Tandartspraktijk van der Wielen – Akersloot

Ons team

Het team van tandartspraktijk Hans van der Wielen:

 

Wie is wie? Wie doet wat? Wanneer is wie aanwezig?

De assistentes en preventieassistentes hebben voor alle behandelingen die zij uitvoeren uitgebreide cursussen gevolgd. Zij verrichten hun werkzaamheden altijd onder toezicht van de tandarts.

Gerda van Sikkelerus is tandartsassistente.  Zij assisteert de tandarts bij alle voorkomende behandelingen, maar zij maakt ook afdrukken en röntgenfoto’s. Gerda is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend. Ook maakt zij uw afspraken op die dagen.

Mariëtte Cretier is tandartsassistente. Zij assisteert ook de tandarts en wel op maandag en donderdag. En dan kan u haar aan de telefoon krijgen voor uw afspraak.

Gonnie van den Kommer is mondhygiëniste. Zij behandelt patiënten die veel meer uitgebreide tandsteen- en  tandvleesproblemen hebben. Zij kan u doorverwijzen naar een tandvleesspecialist (een parodontoloog). Ook is zij opgeleid in het aanbrengen van kleine vullingen en het maken van röntgenfoto’s, Gonnie is voorlopig aanwezig op donderdagmiddag.

Hans van der Wielen, tandarts affiniteit met zenuwbehandeling waarvoor een microscoop in de praktijk aanwezig is. Ook cosmetische aanpassingen met speciaal composiet zijn leuke uitdagingen.

Heeft u vragen aan ons neem dan gerust contact op. Ook als tijdens uw behandeling er vragen zijn of na afloop daarvan  willen wij dat graag van u horen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens, mailen kan altijd via deze site.