Ons team – Tandartspraktijk van der Wielen – Akersloot

Ons team

Het team van tandartspraktijk Hans van der Wielen:

Van links naar rechts:  Gerda van Sikkelerus,Monique Folgers, Matthijs van der Wielen is net gestopt om een master medische ict te halen, Hans van der Wielen, Cindy Admiraal. 

Wie is wie? Wie doet wat? Wanneer is wie aanwezig?

De assistentes en preventieassistentes hebben voor alle behandelingen die zij uitvoeren uitgebreide cursussen gevolgd. Zij verrichten hun werkzaamheden altijd onder toezicht van de tandarts.

Monique Folgers is balie-assistente. Zij beantwoordt de telefoon, maakt afspraken , verstuurt oproepkaartjes, controleert uw gegevens en doet algemeen administratief werk. In voorkomende gevallen is zij ook in staat de tandarts aan de stoel te assisteren. Monique kunt u bereiken iedere ochtend tussen 08.15 en 12.15 uur.

Gerda van Sikkelerus is tandartsassistente.  Zij assisteert de tandarts bij alle voorkomende behandelingen, maar zij maakt ook afdrukken en röntgenfoto’s. Gerda is aanwezig op dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend.

Noor Garali is  student mondzorgkunde zij is bijna afgestudeerd als mondhygieniste. Zij behandelt patiënten die veel meer uitgebreide tandsteen- en  tandvleesproblemen hebben. Zij kan u doorverwijzen naar een tandvleesspecialist (een parodontoloog). Ook is zij opgeleid in het aanbrengen van kleine vullingen. Noor is op  woensdag in de praktijk in Akersloot aanwezig. nog geen foto.

Hans van der Wielen, tandarts affiniteit met zenuwbehandeling waarvoor een microscoop in de praktijk aanwezig is. Ook cosmetische aanpassingen met speciaal composiet zijn leuke uitdagingen.

Hessel van der Wielen, (nog geen foto van helaas) tandarts (zoon van Hans) vindt alles leuk en is zeer nauwgezet en zeer enthousiast.

Heeft u vragen aan ons neem dan gerust contact op. Ook als tijdens uw behandeling er vragen zijn of na afloop daarvan  willen wij dat graag van u horen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens, mailen kan altijd via deze site.

Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)